Veelgestelde vragen Algemeen

Wat betekent TSP?

TSP is een afkorting van Trust Service Provider. In het verleden werd de term CSP, Certification Service Provider of Certificatiedienstverlener gebruikt. Hiermee wordt een natuurlijke of rechtspersoon bedoeld, die certificaten afgeeft of andere diensten in verband met identiteit en vertrouwelijkheid verleent. Een TSP heeft als functie het verstrekken en beheren van certificaten en sleutelinformatie, met inbegrip van de hiervoor voorziene dragers (bijvoorbeeld smartcards).
Ik heb certificaten nodig in PKCS#12 formaat, levert KPN dat?

KPN levert een hulpmiddel om op veilige wijze een PKIoverheid (services) server certificaat om te zetten naar PKCS#12 formaat;
de KPN Certificaat aanvraag Assistent.
Kan ik het PKIoverheid certificaat in termijnen betalen?

Dit is niet mogelijk. U ontvangt één factuur voor de volledige looptijd van het certificaat. Deze factuur dient in één keer te worden voldaan.
Ik krijg een factuur voor mijn PKIoverheid certificaat waarop vermeld staat dat KPN deze facturatie heeft uitbesteed aan X-PACT B.V., klopt dat?

Ja, KPN heeft inderdaad de financiële administratie rondom de PKIoverheid certificaten uitbesteed aan X-PACT B.V. gevestigd te Druten en Brouwershaven. X-PACT B.V. is ingeschreven in de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30276356 (zie ook www.x-pact.com).

Bank Account Information X-PACT

Name of Bank  ING
IBAN  NL15INGB0652984932
Account name  Stichting beheer derden gelden X-Pact
Address  P.O. box 103, 6650 AC Druten

Ik heb een vraag over mijn factuur, waar kan ik met mijn vraag terecht?

Alle vragen met betrekking tot facturen kunt u stellen aan onze helpdesk voor de facturatie. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.45 uur en 16.30 uur op telefoonnummer 0111 – 698563.
Wat zijn de officiële bedrijfsgegevens van KPN B.V.?

Hieronder vindt u de bedrijfsgegevens van KPN B.V.

Company Legal name KPN B.V.
Registration/Organisation number 27124701
VAT Number NL009292056B01
Vendor Address Wilhelminakade 123
City Rotterdam
Postal Code 3072 AP