PKIoverheid servercertificaten

KPN levert verschillende soorten PKIoverheid servercertificaten voor verschillende specifieke toepassingen. De belangrijkste kenmerken zijn hieronder weergegeven.

Kies het Servercertificaat dat geschikt is voor uw toepassing

Standaard (SSL, SBR)

Een PKIoverheid standaard servercertificaat is publiek vertrouwd en daarom geschikt voor beveiling van websites en applicaties. Daarnaast kunt u in het PKIoverheid standard servercertificaat een Overheids Identificatie Nummer (OIN) opnemen. Een OIN is noodzakelijk wanneer u het servercertificaat gaat gebruiken voor communicatie conform Digikoppeling. Zoals bijvoorbeeld bij communicatie met Diginetwerk, Digipoort, SBR, OLO, LV WOZ, WSNP, GBA-V, BAG, GWH, WKPB e.a..
Meer informatie

EV SSL (websites)

Voor een PKIoverheid EV SSL servercertificaat voert KPN een uitgebreidere controle uit waardoor dit een hogere betrouwbaarheid biedt. PKIoverheid EV SSL servercertificaten zijn primair bedoeld voor beveiliging van websites. De extra controle die KPN uitvoert maakt de kosten hoger dan voor een standaard servercertificaat. Zie voor details de actuele tarieven.
Meer informatie

PRIVATE SSL

PKIoverheid PRIVATE SSL servercertificaten zijn primair bedoeld voor systeem – systeem koppelingen in besloten gebruikersgroepen of toepassingen zoals bijvoorbeeld EDSN.
Het stamcertificaat is niet opgenomen in browsers of operating systemen.
Meer informatie

Digipoort PRIVATE

PKIoverheid Digipoort PRIVATE servercertificaten zijn uitsluitend bedoeld voor koppeling van uw systeem met Digipoort en daarom geschikt voor onder andere SBR en GWH.
Het stamcertificaat is niet opgenomen in browsers of operating systemen.
Meer informatie