Aangifte via SBR met een PKIoverheid certificaat

Om digitaal aangiften te kunnen doen hebt u een SBR-certificaat nodig. Dit PKIoverheid servercertificaat gebruikt u voor uw opgaaf ICP en uw aangiften OB, IB en VpB. Vanaf 1 januari 2016 kunt u uw SBR-certificaat ook gebruiken voor opgaaf LB. Het SBR-certificaat zorgt voor een veilige uitwisseling van uw belastingaangiften en -gegevens met Digipoort, de elektronische postbus van de overheid.

Beproefde SBR-certificaten van KPN

De SBR-certificaten van KPN zijn robuust, betrouwbaar en snel. Duizenden intermediairs vertrouwen al jarenlang op de bewezen PKIoverheid servercertificaten van KPN.

Makkelijk aanvragen of verlengen

Aanvragen of verlengen van uw SBR-certificaat kan bij ons niet alleen snel, maar ook gemakkelijk. We begeleiden u zorgvuldig in de stappen die nodig zijn voor het aanvragen van uw SBR-certificaat. Zodat de continuïteit van uw aangiften geborgd is.

Vraag nu eenvoudig aan

Beschikt u al over een SBR-certificaat van KPN?

Verlengen is zeer eenvoudig. U ontvangt 4 en 2 weken voorafgaand aan het verlopen van uw certificaat een e-mail van KPN. Deze e-mail bevat en link om het vernieuwingsproces te starten.

Vragen?

Wilt u meer weten, kijk dan of uw vraag al beantwoord is in de Veelgestelde vragen SBR of neem contact op met de Servicedesk.